Privacy statement Kunstschouw

  1. INTRODUCTIE

In deze privacy statement kunt u lezen hoe wij omgaan met uw (persoons)gegevens. Heeft u vragen over de informatie in deze verklaring? Neem dan contact met ons op.

  1. TOEPASSING

Dit privacy statement is van toepassing op alle website bezoeken, transacties en overeenkomsten met Stichting Kunstschouw Westerschouwen (vanaf nu: Kunstschouw).

Bedrijfsgegevens:

Naam: Stichting Kunstschouw Westerschouwen (Kunstschouw)
Adres: Postbus 115, 4328 ZJ, Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111 720390
KvK: 5115282
Website: www.kunstschouw.nl

De website van Kunstschouw (www.kunstschouw.nl) verwerkt privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens. Kunstschouw is verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens en vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens erg belangrijk.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. In deze privacy statement leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen. Daarnaast leggen we uit voor welk doel we deze gegevens gebruiken.

  1. PERSOONSGEGEVENS

Wat zijn persoonsgegevens? Persoonsgegevens zijn gegevens die direct over een persoon gaan of informatie die naar een persoon te herleiden is. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, postcode, huisnummer, ras, godsdienst, gezondheid etc.

In uw websitebezoek of samenwerking met Kunstschouw zijn deze gegevens niet allemaal relevant. We willen u vragen enkel persoonsgegevens te verstrekken die u noodzakelijk acht voor onze samenwerking.

  1. DOELEINDEN

Kunstschouw verzamelt op verschillende manieren persoonsgegevens via www.kunstschouw.nl. Wij vragen u om verschillende gegevens middels:

  1. Via formulieren op de website,
  2. Via Google Analytics,
  3. Via Google Ads.

4.1 FORMULIEREN OP DE WEBSITE

De website van Kunstschouw is voorzien van een algemeen contactformulier. In dit formulier vragen wij u om:

  • Uw naam,
  • Uw e-mailadres,
  • Uw telefoonnummer,
  • Een bericht.

Middels het algemene contactformulier kunt u ons vragen stellen of een aanvraag doen voor een van onze diensten. De gegevens die wij verzamelen met het contactformulier gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch. De gegevens die u invoert worden beperkte tijd door ons bewaard. Bij vervolgvragen kunnen we deze gegevens gemakkelijk benaderen wanneer het nog in ons systeem staat. We bewaren de ingevulde gegevens maximaal zes maanden nadat u ze ingevoerd hebt.

Naast het algemene contactformulier is het mogelijk om via de website aan te melden als deelnemer voor de Kunstschouw. Hiervoor wordt een apart aanmeldformulier gebruikt dat via de website kan worden gedownload. In dit formulier vragen wij u om:

  • Uw naam,
  • Uw adres,
  • Uw geboortedatum,
  • Uw telefoonnummer,
  • Uw e-mailadres,
  • Uw website,
  • Details over het te exposeren werk en deelname.

Middels het aanmeldformulier kunt u aanmelden voor de eerstvolgende editie van de Kunstschouw. De gegevens die wij verzamelen middels dit formulier gebruiken wij om uw aanvraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch. De gegevens die u invoert worden beperkte tijd door ons bewaard. Bij vervolgvragen kunnen we deze gegevens gemakkelijk benaderen wanneer het nog in ons systeem staat. We bewaren de ingevulde gegevens maximaal zes maanden nadat u ze ingevoerd hebt.

4.2 GOOGLE ANALYTICS

De Kunstschouw website maakt gebruik van Google Analytics. We gebruiken deze tool om anonieme, analytische data te verzamelen van onze websitebezoekers. Deze website statistieken gebruiken we om te leren van onze websitebezoekers en daarop onze producten en diensten aan te passen. De gegevens die we verzamelen zijn anoniem, we kunnen aan de hand van de informatie niet achterhalen wie de personen achter de data zijn.

De verzamelde informatie wordt opgeslagen op Google datacenters. Locaties van de datacenters: https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html. Over de verwerking van deze gegevens hebben we afspraken gemaakt met Google door middel van een verwerkersovereenkomst. Google heeft geen toestemming om deze gegevens te gebruiken voor andere toepassingen. Meer over het privacy beleid van Google is hier te vinden. https://policies.google.com/privacy?hl=nl

4.3 GOOGLE ADS

De Kunstschouw website maakt gebruik van Google Ads. Wij maken gebruik van Google Ads om online advertenties voor en over Kunstschouw op Google en de partners van Google in te zetten. Hiervoor maken wij gebruik van de data die we verzamelen middels Google Analytics en de gegevens die door Google Ads worden aangereikt. De gegevens die wij verzamelen zijn anoniem. Daarnaast kunt u zelf aangeven of wij deze gegevens van u mogen gebruiken middels uw Cookie voorkeuren. Wilt u niet dat wij deze gegevens van u verzamelen? Pas dan uw Cookie voorkeuren aan en geef ons geen toestemming voor het gebruiken van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden.

  1. VERSTREKKING AAN DERDEN

We verstrekken uw persoonsgegevens alleen aan derden (bedrijven of instellingen) als dat wettelijk verplicht is. Bijvoorbeeld wanneer de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf.

Kunstschouw werkt samen met subverwerkers, bijv. onze websitebeheerder. De partners waarmee we werken kunnen uw persoonsgegevens of die van uw klanten onder ogen krijgen. Het samenwerken met deze subverwerkers is voor Kunstschouw essentieel in onze dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat deze subverwerkers correct met deze data omgaan, heeft Kunstschouw zogenaamde verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze leveranciers.

Daarnaast staan op onze website links naar social media pagina’s. Als u op deze links klikt, verzamelen deze social media aanbieders wellicht persoonsgegevens. Deze verklaring is alleen van toepassing op www.kunstschouw.nl. Wij kunnen niet garanderen dat andere partijen nauwkeurig met uw persoonsgegevens omgaan.

  1. INZAGE, WIJZIGING OF VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wil je iets weten over de persoonsgegevens die we van u verzameld hebben? Neem dan contact met ons op. De contactgegevens staan onder punt 2 van deze privacy statement. Voor wat betreft uw persoonsgegevens mag u ons altijd vragen om:

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we van u hebben.
  • Uitleg over de persoonsgegevens die we van u hebben en wat we daarmee doen.
  • Uw persoonsgegevens aan te passen als deze incorrect zijn.
  • Uw persoonsgegevens te verwijderen als deze bijv. niet correct of verouderd zijn.

Daarnaast mag u te allen tijde uw toestemming om uw persoonsgegevens te bewaren en verwerken intrekken of bezwaar maken tegen hoe we uw persoonsgegevens gebruiken.

  1. BEWAREN VAN GEGEVENS

Kunstschouw bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor onze dienstverlening. Nadat deze gegevens niet meer noodzakelijk zijn verwijderen we deze.

  1. BEVEILIGING

Kunstschouw treft maatregelen om persoonsgegevens te beschermen.

  • De toegang tot persoonsgegevens wordt altijd afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Persoonsgegevens worden na ontvangst opgeslagen op een afgeschermd systeem dat enkel toegankelijk is voor medewerkers van Kunstschouw.
  • Het personeel van Kunstschouw gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.
  • Kunstschouw maakt gebruik van een SSL-certificaat (secure socket layer).
  • Kunstschouw registreert alle opvragingen van persoonsgegevens.
  1. KLACHTEN

Hebt u een klacht over de manier waarop Kunstschouw met uw privacy omgaat? Neem dan allereerst contact met ons op. We zullen uw klacht aanhoren en behandelen. Stel dat u vervolgens van mening bent dat we er samen niet ‘uitkomen’, kunt u altijd een tip sturen naar de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons) of naar de rechter stappen.

Vragen over deze privacy policy? Neem contact met ons op.