Laat u verrassen door omgeving, kunst en cultuur

Kunst uit de Randstad, Groningen, België, Duitsland of zelfs Japan krijgt een andere dimensie tegen de achtergrond van duinen, in de authentieke ringdorpjes of op het Zeeuwse platteland in een boerenschuur.

Ook de oude verstilde kerkjes in het centrum van de dorpen openen tijdens de Kunstschouw hun deuren voor kunst van nu.

In een boerenschuur op een steenworp afstand van de Oosterschelde zijn naast natuur, touwtjes en Japans water, video’s te zien over veranderend Duits naar Zeeuws landschap, rattenstaarten, natuurtekeningen en een groot educatief project van een basisschool met 150 minimusea.

Maar op alle achtendertig locaties is veel te zien aan kunst en nog meer te beleven aan extra activiteiten. Zo vindt u op een landgoed in Noordwelle een kunstcafé, een sculptuur symposium, workshops en levende kunst met gedichten en zang.

Her en der zijn kunstenaars aan het werk met beeldhouwen, kleien, schilderen etc.

Er is zelfs een wensboom, ook voor de mensen die niets meer te wensen hebben!

Nog veel meer kunt u vinden in deze Kunstschouw en alle informatie over kunst, kunstenaars en hun locaties kunt u vinden in het Kunstschouw magazine, onder andere verkrijgbaar bij VVV’s, (op zondag in Burgh-Haamstede een paar huizen verder bij Galerie Haamstede) en bij alle andere locaties langs de route (zie de vlag met het logo) en via deze website.

naar boven