Dank voor een onvergetelijke Kunstschouw 2013

Naast onze dank aan kunstenaars, is het succes van deze Kunstschouw 2013 natuurlijk wederom te danken aan de gastheren en -vrouwen die hun private locaties voor u en ons openstelden. Dank ook aan de bezoekers die dit jaar in nog grotere getale in deze Zeeuwse omgeving zich het genot van een breed aanbod aan kunst, cultuur en natuur lieten smaken.

Het jubileumprogramma van de Kunstschouw 2013 kwam mede tot stand door een financiële bijdrage van:

Stichting Renesse – Gemeente Schouwen-Duiveland – SNS Reaal Fonds – Delta Zeeland Fonds – Prins Bernhard Cultuurfonds – Stichting Nutsfonds Zierikzee – Dorpsraad Burgh-Haamstede.

Namens de Kunstschouw, de kunstenaars en bezoekers onze hartelijk dank!

In het archief een greep uit het aanbod met foto’s van onder andere de dansende aardappelkisten, gekleurde ‘onderwatervissen’ in een bunker en hoog en droog boven op een duin aan zee, een Zeeuws paard en vikingschepen die van zwart naar wit als geesten uit het verleden opdoemen, glijorgel- en kano-instrumenten en jonge kunstenaars die uit museale oudheden nieuw werk creëerden. En natuurlijk om nooit te vergeten kunst van vele hedendaagse kunstenaars uit heel Nederland en enige buitenlandse gasten bij de Zeeuwen aan huis! Bekijk nu de Kunstschouw impressie

met vriendelijke groet namens de kunstcommissie,
Marjolijn van den Adel
Artistieke Leiding  Kunstschouw Westerschouwen

naar boven